Digital innehållsproducent

Mzk växer och söker ännu en innehållsproducent till vårt lilla byråteam i centrala Stockholm. Vi söker dig som är en digital stjärna och kan bidra till att vässa våra kunders digitala närvaro genom att skapa engagerande innehåll. 

Vi hoppas att du kommer in med nya idéer, är en fena på storytelling och en noggrann stilist. Det är viktigt att du trivs i konsultrollen och kan vara lyhörd för våra kunders önskemål.

Vi söker dig som är en säker skribent och har kunskap om webbpublicering. Du vet hur man lägger upp en strategi och planerar kampanjer för sociala kanaler och du är bekväm i den digitala publiceringsmiljön. Vilka verktyg och program du kan sedan tidigare är mindre viktigt, din samlade förståelse och inställning slår högre än en utbildning inom ett specifikt CMS.

Vi som jobbar på Mzk är skribenter, strateger, filmmakare och projektledare och vi vet att man inte kan vara bäst på alla de delarna, det skulle vi heller aldrig förvänta oss av dig! Men vi hoppas att du är nyfiken på andra delar inom contentproduktion och vill lära dig mer, exempelvis inom filmproduktion.

Vi producerar mycket rörligt och vid sidan av filmerna vi gör på uppdrag av våra kunder har vi även en dokumentärfilmsverksamhet. Vi producerar mycket webbcopy och nativeartiklar för digitala kanaler, men har även produktion av kundtidning, års- och hållbarhetsredovisning och diverse rapporter i print samt eventproduktion i vår portfölj och självklart kommer du att få vara med och bidra även där. 

Vi söker dig som uppfyller nedanstående punkter:

  • Har relevant utbildning inom marknad, journalistik eller kommunikation.
  • Kan producera målgruppsanpassat content helt utifrån våra kunders vitt skilda beställningar.
  • Har några års dokumenterad erfarenhet av att skapa och publicera innehåll för digitala kanaler.
  • Är flytande i svenska och engelska.
  • Känner dig bekväm med att ta fram annonser och kampanjer i samarbete med våra kunder och att du kan förstå deras behov och hur man skapar exponering i linje med deras målsättningar.
  • Kan följa upp, optimera och utvärdera innehåll.
  • Trivs i ett mindre sammanhang men är sugen på att vara med på en spännande tillväxtresa.

Det är även meriterande om du uppfyller någon/några av följande punkter, men inte ett krav:

  • Har kunskap i redigeringsprogram för video och bild såsom Premiere Pro och Photoshop.
  • Har erfarenhet av att skriva sökordsoptimerade texter.
 

Så här söker du:

Skicka ett personligt brev och CV till Sara Marczak, vd, senast den 10 juni: sara@mzk.se

Praktiska fakta om tjänsten:

Start: Augusti 2022
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstepension: Ja
Friskvårdsbidrag: Ja
Arbetsverktyg: Dator och betald mobiltelefon
Arbetsplats: Upplandsgatan 11, Stockholm 

Eftersom vi är ett litet bolag, pyttelitet faktiskt, är det viktigt att du är beredd att hugga i där det behövs. 

Vi vill att du är en doer med en öppen och nyfiken inställning, likaså att du är prestigelös och lösningsorienterad. Du kanske är ung och har haft ett första jobb efter examen men är nu redo att gå vidare? Eller så är du äldre och har sadlat om till innehållsproducent och har en massa annan spännande livserfarenhet i bagaget! För oss är det viktigast att du verkligen vill bli en av oss och att du är sugen på att jobba på en mindre arbetsplats med stort hjärta och engagemang.

Mzk, Marczak Communications är en liten familjeägd kommunikationsbyrå som har sin bakgrund med ett ben i textproduktion (journalistik) och ett ben i filmproduktion (TV/långfilm/reklam). Vi är ett litet kärnteam på fyra personer men har också ett utökat team i form av alla fantastiska frilansare som regelbundet stöttar oss i våra projekt såsom formgivare, redigerare och eventproducenter. Bolaget började som enmansbolag inom film (hette då Marczak Film) 2012 men drivs sedan 2017 som Marczak Communications och jobbar med kunder som Rikshem, Chef, Storstockholms brandförsvar, H&M Group och Unicef.